Corvette Z06 Forum banner

1 - 8 of 8 Posts
D

·
Guest
Joined
·
0 Posts
Discussion Starter #1
Help did the CAGS with a resistor..later that day got a check engine. reset computer over night...check engine is back. seems to run perfect. coincidence or ?? any ideas would be great.....
 

·
Registered
Joined
·
299 Posts
Hi,
Did the CAGS last Friday night after bring my new Z home from the dealer. Have had no problems. Used a 2.2k 1/2 watt resister and tape to seal from water and dirt. The one thing I have noticed or at least I think I have is that the shift 1 to 4 lite doesn't come on as often, but that could just be my shifting habits.
 

·
Registered
Joined
·
1,248 Posts
Hi there,
I agree that there is something else there, as this would cause a class b code, and it would not turn on the light.
Retrieve codes, and let me know what you have, best to ya, c4c5
 
D

·
Guest
Joined
·
0 Posts
Discussion Starter #6
Hello I appreciate the help! Here are the codes I got 10 pcm 1 code p0803c ao ldcm 1 code; 28 tcs 2 codes; 40 bcm 1 code; 58 sdm 1 code; 60 ipc 1 code; 80 1 code; ao ldcm 1 code; a1 rdcm 1 code; a6 scm 1 code....I reset all went for a hard drive no check engine...when i checked again the 10 pcm code was there p0803c....Its all greek to me.....
 

·
Registered
Joined
·
1,991 Posts
P0803 is the 1-4 Upshift Solenoid Control Circuit, C4C5 may know more about this but I would disconnect the CAGS device and drive it for a few days, you may have a bad unit.
 

·
Registered
Joined
·
1,248 Posts
Hi there,
Hcvone is right there, however, I think that the code that turned on your light is not there any more. Give me the TCS codes, as I feel that this may have something to do with it.
Let me know, c4c5
 
1 - 8 of 8 Posts
Top